דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 445 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סופריטו
השילוב הכי טעים של עוף ותפוחי אדמה
  • 1 לחמם את השמן במחבת/סיר שטוח, לטגן את קוביות תפוחי האדמה, להוציא ולהניח על נייר סופג.
  • 2 לחצות את הכרעיים לירך ושוק, לטגן קלות באותה מחבת ולהניח על נייר סופג בצד.
  • 3 לטגן את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
  • 4 באותה מחבת להניח מעל הבצל את חלקי העוף, וביניהם ומעל להניח את קוביות תפוחי אדמה.
  • 5 בקערה למלא כוס מים ולהוסיף את כל התבלינים.
  • 6 לערבב היטב ולמזוג מעל העוף ותפוחי האדמה.
  • 7 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות עם מכסה כחצי שעה, או לבשל על הגז כ- 40 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 18.6% 43.8% 34.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב