מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה לילדים
- 1 פורסים את חזה העוף לרצועות דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, אבקת קארי ופפריקה, ומערבבים.
- 2 מחממים את השמן בווק ומקפיצים את רצועות העוף עד שהם משנים את צבעם ומזהיבים מעט. מוציאים לכלי נפרד.
- 3 לאותה מחבת מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הדבש ושאר התבלינים לפתיחת טעמים ומערבבים.
- 4 מוסיפים את הירקות בהדרגה בסדר הבא: גזר ובטטה, פלפלים וסלרי. כל זאת תוך כדי ערבוב ועד לריכוך קל.
- 5 בינתיים מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים מנוזלים.
- 6 מוסיפים את רצועות העוף, הנודלס ורוטב הסויה לווק, מערבבים כ- 2-3 דקות ומוכן. הרי לכם חזה עוף מוקפץ עם נודלס וירקות מושלם לצהריים.
- 7 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.4% |
11.8% |
38.5% |
45.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב