דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים טעימה לילדים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את חזה העוף לרצועות דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, אבקת קארי ופפריקה, ומערבבים.
  • 2 מחממים את השמן בווק ומקפיצים את רצועות העוף עד שהם משנים את צבעם ומזהיבים מעט. מוציאים לכלי נפרד.
  • 3 לאותה מחבת מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הדבש ושאר התבלינים לפתיחת טעמים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הירקות בהדרגה בסדר הבא: גזר ובטטה, פלפלים וסלרי. כל זאת תוך כדי ערבוב ועד לריכוך קל.
  • 5 בינתיים מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים מנוזלים.
  • 6 מוסיפים את רצועות העוף, הנודלס ורוטב הסויה לווק, מערבבים כ- 2-3 דקות ומוכן. הרי לכם חזה עוף מוקפץ עם נודלס וירקות מושלם לצהריים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)396149
חלבונים (גרם)34.27 12.88
פחמימות (גרם)4015
מתוכן סוכרים (גרם)6.3 2.37
שומנים (גרם)10.53 3.96
מתוכם שומן רווי (גרם)2.08 0.78
כולסטרול (מ"ג)75.83 28.51
נתרן (מ"ג)855.38321.57
סיבים תזונתיים (גרם)3.89 1.46
מים (גרם)168.3263.28
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)403.81151.81
ויטמין B (מ"ג)15.345.77
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.06
ויטמין B3 (מ"ג)13.054.91
ויטמין B5 (מ"ג)1.170.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.790.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.419.55
ויטמין B12 (מק"ג)0.310.12
ויטמין C (מ"ג)99.4837.4
ויטמין D (מק"ג)0.10.04
ויטמין E (מ"ג)1.470.55
ויטמין K (מק"ג)13.795.18
סידן (מ"ג)50.7519.08
ברזל (מ"ג)2.010.76
מגנזיום (מ"ג)45.1716.98
זרחן (מ"ג)247.2592.95
אבץ (מ"ג)1.20.45
אשלגן (מ"ג)536.64201.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.010.38
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.830.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.490.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.320.49

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 11.8% 38.5% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.