דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (כמות צ`ורוס מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`ורוס פרווה עם קינמון
צ`ורוס פרווה דרום אמריקאי
  • 1 להרתיח את המים עם המלח, להוסיף את המחמאה ולערבב עד שתימס.
  • 2 להוסיף את הסוכר, לערבב מעט ולהסיר מהאש.
  • 3 להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה מהירה.
  • 4 להוסיף ביצה אחר ביצה ולבחוש היטב אחרי כל הוספת ביצה.
  • 5 למלא שקית זילוף עם פיה רחבה ולזלף בתוך שמן עמוק רצועות באורך 10 ס"מ (להיעזר במספרים לחיתוך הבצק).
  • 6 לטגן, להניח על כלי הגשה ולפזר סוכר וקינמון.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד רוטב שוקולד, מייפל או כל טעם אחר שאוהבים.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בצ`ורוס לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק (כחצי ליטר) לפי הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 46.5% 8.6% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.88 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב