דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות תרד אפויות
לביבות תרד עם תערובת גבינות
  • 1 לטגן במחבת עם שמן זית את הבצל הקצוץ והשום כתוש, להוסיף את התרד השטוף (אין צורך להרתיח לפני ואין צורך לחתוך את התרד - ניתן לחתוך כל עלה לשניים אם רוצים), להקפיץ מעט ולקרר בצד.
  • 2 בקערה לערבב את הביצים, הקמח התופח, המלח, הפלפל השחור, אבקת מרק הפטריות, הגבינה הצפתית, הפרמזן, והגבינה הצהובה המגורדת.
  • 3 לערבב הכל היטב ולהוסיף את החומרים מהמחבת (תרד + בצל + שום). שוב לערבב הכל היטב.
  • 4 בתבנית של תנור לשים נייר אפייה ולשמן עם ספריי שמן.
  • 5 ליצור לביבות מהתערובת בקערה ולהניח על נייר האפייה.
  • 6 לשמן מעט את הלביבות עם ספריי שמן.
  • 7 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך כחצי שעה (תלוי בתנור), עד שהלביבות משחימות.
  • 8 ניתן לאכול לצד סלט טרי או בתוספת יוגורט.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 18.7% 31.3% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב