מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (לביבות קטנות - תלוי בגודל הלביבות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לביבות פרסה ביתיות וטעימות
- 1 לערבב את כל המצרכים בעזרת כף.
- 2 ליצור לביבות פרסה מהתערובת ובינתיים לחמם את השמן במחבת.
- 3 לטגן את הלביבות בשמן החם משני הצדדים עד להזהבה.
- 4 להניח על נייר סופג לספיגת עודף שמן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.6% |
47.2% |
19.7% |
30.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב