דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
דונאטס קינמון אפויים
סופגניות דונאטס קינמון בתנור, צילום וסטיילינג: מלכי אדלר
  • 1 מרססים את התבניות בשמן.
  • 2 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 3 במיקסר או בעזרת מטרפה מערבבים ביצים, רסק תפוחים, סוכר, חלב ושמן, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מערבבים בקערה נפרדת את המצרכים היבשים (קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה) ומוסיפים לתערובת המצרכים הנוזליים.
  • 5 מערבבים רק עד קבלת מסה הומוגנית.
  • 6 ממלאים בתבנית עד 2/3 מגובה השקעים (תבנית סיליקון שקעים סברינה).
  • 7 אופים בתנור למשך כ- 20 דקות.
  • 8 מצננים ורק אז מחלצים מהתבנית.
  • 9 כשהדונאטס קרים טובלים אותם בחמאה מומסת ומצפים בסוכר מעורב עם קינמון.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון שקעים סברינה (6 שקעים בתבנית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 19.1% 7.3% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב