דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקייק תפוחים
פנקייק מפרוסות תפוחי עץ
  • 1 לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה (התפוחים נשארים שלמים).
  • 2 לפרוס את התפוחים לכ- 6 פרוסות.
  • 3 לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים, לתבל בגרד לימון ולהניח בצד.
  • 4 הכנת תערובת הפנקייק: לערבל את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.
  • 5 לחמם שמן לטיגון עמוק (ראו מידע נוסף) במחבת טפלון.
  • 6 לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת הפנקייק ולטגן במחבת טפלון כ- 2 דקות מכל צד.
  • 7 להניח על נייר סופג.
  • 8 להגיש מיד - טעים מעט חם. לפדר אבקת סוכר, קינמון וסירופ מייפל.
  • 9 הרי לכם פנקייק תפוחים מושלם - מעדן אמיתי משמין אך רק פעם בשנה מותר. בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת טפלון (אפשר גם סיר עמוק אבל ממליצה על מחבת טפלון שמונעת הידבקות).

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפנקייקים לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק (השמן צריך להיות לפחות בגובה 2 ס"מ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 28.5% 6.2% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב