דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות מכל פיצה (סה"כ 2 פיצות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת פיצה
במקום פיצה - תאפו עוגת פיצה!
  • 1 בקערה לשים קמח ושמרים, לערבב ולהוסיף מים, שמן, מלח, ביצה וסוכר. ללוש לבצק נעים (כ- 5 דקות לישה ביד או במיקסר. הבצק צריך להיות רך וחלק) ולהניח בצד כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 2 להוריד את נפח הבצק וללוש מעט ולחלק את הבצק ל- 2 כדורים שווים.
  • 3 לפתוח את כדורי בצק לעלה גדול בעובי של ס"מ.
  • 4 להכין בקערה את רסק עהגבניות בתוספת שליש כוס מים, להוסיף תבלינים, לערבב ולמרוח על העלים.
  • 5 לפזר חצי כמות הגבינה בכל עלה, לסדר במרכז את הגמבות, לגלגל בעדינות לרולדה, לעגל לצורת גלגל ולסגור את הקצוות.
  • 6 לפזר קמח מעל הגלגל בנגיעות קטנות ולפזר סומסום מעל.
  • 7 להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 8 לפני הגשה לשים זיתים ללא גלעין בחורים של גלגלי הפיצה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.4% 20.1% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב