דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה

  • בצל - 2 יחידות גדולות - סה"כ (644 גרם)
    חתוכים לרצועות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • סלרי - כרפס - 4 גבעולים - סה"כ (180 גרם)
    עם העלים - חתוך קטן
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    סלסלה
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פפריקה - קורט
    לקישוט
  • ביצה - 4 Large - סה"כ (216 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקת פטריות
שקשוקת פטריות ביתית
  • 1 לטגן בשמן את הבצל עד שמשחים מעט.
  • 2 להוסיף את הכרפס והשום, ולהמשיך לטגן עד שמתרכך.
  • 3 להוסיף את הפטריות (אם הן גדולות לחתוך לחצאים).
  • 4 לתבל לפי הטעם ולערבב היטב.
  • 5 לשבור את הביצים מסביב ולבשל על להבה נמוכה כ- 20 דקות עד שהביצים מתקשות. לקשט בפפריקה ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 35% 16.9% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב