מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שקשוקת פטריות ביתית
- 1 לטגן בשמן את הבצל עד שמשחים מעט.
- 2 להוסיף את הכרפס והשום, ולהמשיך לטגן עד שמתרכך.
- 3 להוסיף את הפטריות (אם הן גדולות לחתוך לחצאים).
- 4 לתבל לפי הטעם ולערבב היטב.
- 5 לשבור את הביצים מסביב ולבשל על להבה נמוכה כ- 20 דקות עד שהביצים מתקשות. לקשט בפפריקה ולהגיש.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.3% |
35% |
16.9% |
40.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב