מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
חינקלי בשר מושלם מהמטבח הגיאורגי
- 1 מנפים את הקמח בקערה, מוסיפים את המים, הביצה והמלח, ולשים לבצק נוקשה (עדיף ביד ולא במיקסר).
- 2 שמים את הבצק בצד לשעה וחצי למנוחה.
- 3 מערבבים את כל מצרכי המלית ולהניח בצד לספיגת טעמים.
- 4 מחלקים ל- 3 כדורים ומגלגלים לצורת נחש כ- 18 ס"מ.
- 5 חותחים את הנחש כך שכל חתיכה תהיה כ- 2 ס"מ רוחב.
- 6 מרדדים כל חתיכה לעובי דק, ממלאים כף מלאה של מלית הבשר וסוגרים את החינקלי לצורת "חצאית מסתובבת". כך עושים עם החתיכות הנוספות (סה"כ כ- 25 חינקלי).
- 7 בסיר מרתיחים מים ומלח, שמים את החינקלי לכ- 20 דקות בישול ומוציאים עם כף גדולה מחוררת.
- 8 מגישים חם בתוספת שום כתוש ופלפל שחור.
- 9 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
יש אפשרות להקפיא וכשרוצים מוציאים מההקפאה ומבשלים.
זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
12.3% |
26.1% |
60.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב