מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לבשל את המקרוני בסיר עם מים, כף מלח וכף כורכום עד לבישול חלקי (אל דנטה). להוציא ולסנן.
- 2 להמליח ולפלפל את שוקי העוף מכל הצדדים.
- 3 במחבת לחמם את השמן ולטגן קלות את השוקיים עד שהם שחומים מכל הצדדים. להוציא לנייר סופג.
- 4 בסיר לשים 2 כפות שמן (מהשמן שנותר מטיגון השוקים).
- 5 לפרוס את התפו"א לפרוסות דקות ולהניח בתחתית הסיר.
- 6 לשפוך מחצית מהמקרוני על התפו"א, מעל להניח את השוקיים ומעליהם את יתרת המקרוני.
- 7 מעל הכל לשפוך את השמן הנותר בסיר, שבו טוגנו השוקיים.
- 8 להניח על הפלטה ללילה.
- 9 לבריאות
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
מעדן - המקרוני והעוף נימוחים מהבישול הרב, הילדים משוגעים על זה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
13.5% |
27.6% |
57.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב