דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג בקלה ברוטב קרם קוקוס
דג בקלה לארוחת הצהריים
  • 1 לפזר מלח ולימון על פרוסות הדג ולהניח בצד כ- 10 דקות.
  • 2 לטגן בשמן את הבצל, הסלרי, הגזר, הפלפלים והשום למשך כ- 10 דקות עד להתרככות.
  • 3 להוסיף את שאר התבלינים, לערבב ולהוסיף את קרם הקוקוס ומעט מים.
  • 4 להביא לידי רתיחה, לסדר את פרוסות הבקלה בתוך הרוטב ולבשל על להבה נמוכה עד שהדג מוכן למשך כ- 10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 23.9% 53.2% 19.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב