מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פשטידה נהדרת לארוחת הערב של הילדים
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 לבשל את הברוקולי והכרובית כ- 5 דקות לאחר רתיחה עד להתרככות חלקית.
- 3 לפרוס ולגרד את כל הירקות, ולשים בקערה עמוקה.
- 4 להוסיף את הביצים, הגבינות, הקמח והתבלינים, ולערבב היטב.
- 5 לשמן תבנית גדולה לאפייה וליצוק את התערובת בקערה לתוכה. ניתן לפזר בשלב זה לפני האפייה מעל הפשטידה גם גבינת פרמזן לפי הטעם.
- 6 לאפות את הפשטידה בתנור למשך כ- 30-45 דקות (תלוי בתנור) עד להשחמת הפשטידה.
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית לאפייה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.4% |
12.1% |
27.7% |
48.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב