דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת ירקות וגבינה
פשטידת ירקות וגבינה
פשטידת ירקות וגבינה
פשטידה נהדרת לארוחת הערב של הילדים

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לבשל את הברוקולי והכרובית כ- 5 דקות לאחר רתיחה עד להתרככות חלקית.
  • 3 לפרוס ולגרד את כל הירקות, ולשים בקערה עמוקה.
  • 4 להוסיף את הביצים, הגבינות, הקמח והתבלינים, ולערבב היטב.
  • 5 לשמן תבנית גדולה לאפייה וליצוק את התערובת בקערה לתוכה. ניתן לפזר בשלב זה לפני האפייה מעל הפשטידה גם גבינת פרמזן לפי הטעם.
  • 6 לאפות את הפשטידה בתנור למשך כ- 30-45 דקות (תלוי בתנור) עד להשחמת הפשטידה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לאפייה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)26769
חלבונים (גרם)18.58 4.83
פחמימות (גרם)339
מתוכן סוכרים (גרם)9.09 2.36
שומנים (גרם)8.16 2.12
מתוכם שומן רווי (גרם)3.35 0.87
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)119.55 31.04
נתרן (מ"ג)912.88237.02
סיבים תזונתיים (גרם)7.66 1.99
מים (גרם)278.8472.4
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)883.24229.33
ויטמין B (מ"ג)4.221.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.320.08
ויטמין B3 (מ"ג)1.420.37
ויטמין B5 (מ"ג)1.670.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.540.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)126.0532.73
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.07
ויטמין C (מ"ג)82.1821.34
ויטמין D (מק"ג)0.60.16
ויטמין E (מ"ג)1.940.5
ויטמין K (מק"ג)91.0523.64
סידן (מ"ג)295.3176.68
ברזל (מ"ג)1.90.49
מגנזיום (מ"ג)50.9713.23
זרחן (מ"ג)159.8141.49
אבץ (מ"ג)1.070.28
אשלגן (מ"ג)664.58172.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.980.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.270.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.620.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.140.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.060.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 12.1% 27.7% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.