דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף וירקות בתנור
כרעיים וירקות בתנור - ארוחת הצהריים שכולם אוהבים
  • 1 מעבירים לקערה גדולה את כרעי העוף והירקות לאחר שניקינו ופרסנו.
  • 2 מערבבים בשמן הזית את הדבש והתבלינים, יוצקים מעל כרעי העוף והירקות, מערבבים ומורחים היטב. מעבירים הכל לתבנית יציקה (עם ציפוי טפלון/קרמי) ומוסיפים את המים.
  • 3 מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ואופים בתנור בחום של 190 מעלות (טורבו) למשך כ- 40 דקות. מורידים את הכיסוי ואופים עוד כ- 25 דקות עד הזהבה.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 15.4% 45.5% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב