מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 653 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרובית במילוי בשר בקר
- 1 לערבב היטב את תערובת הבשר (חוץ מהכרובית כמובן) ולהניח בצד לספיגת הטעמים (לא מטגנים את הבשר לפני המילוי).
- 2 לפרק את הכרובית לפרחים יפים, ולחתוך באמצע כל פרח כיס למילוי הבשר.
- 3 להכין קערה עם קמח לבן וקערה עם ביצה טרופה עם מעט רסק עגבניות ומים.
- 4 לטבול את הכרוביות הממולאות בקמח, אחר כך לטבול בביצה עם הרסק והמים, לטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן המוערכת) ולהניח על נייר סופג.
- 5 הכנת הרוטב: בסיר רחב לטגן את הבצל בשמן. להוסיף את העגבניה, הכרישה, תפוח האדמה, הגזר והסלרי. להוסיף 2-3 כפות רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור ומים לבישול.
- 6 להניח את הכרוביות הממולאות בשר ברוטב ולבשל כשעה. אם נשאר בשר למילוי אפשר למלא חציל, תפוח אדמה או להכין קציצות.
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
להגיש לצד קוסקוס ומסייר (סלט ירקות טריפוליטאי חריף).
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת במפרום הכרובית לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק (בערך כוס שמן). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6% |
23.5% |
26.6% |
43.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב