דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס תפוחי אדמה וברוקולי
פשטידות אישיות טעימות לארוחת הערב
  • 1 לגרד את תפוחי האדמה בפומפייה.
  • 2 לפרק את הברוקולי לפרחים קטנטנים, לבשל כ- 5 דקות במים רותחים ולאחר מכן לסנן את המים.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולהוסיף לתפוחי האדמה המגורדים בקערה ביחד עם הברוקולי המבושל.
  • 4 לטרוף את הביצים ולהוסיף לתערובת יחד עם המלח, הפלפל השחור, השום הכתוש, עלי הכוסברה הקצוצים והקמח. לערבב היטב את התערובת.
  • 5 לשמן תבנית סיליקון בשמן הזית, למזוג את תערובת המאפינס לתוך השקעים, לפזר מעל את השומשום לפי הטעם ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם צורות המאפינס וגם להוסיף מה שאוהבים לפי הטעם.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 10% 15.9% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב