דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס תפוחי אדמה וברוקולי
מאפינס תפוחי אדמה וברוקולי
פשטידות אישיות טעימות לארוחת הערב

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לגרד את תפוחי האדמה בפומפייה.
  • 2 לפרק את הברוקולי לפרחים קטנטנים, לבשל כ- 5 דקות במים רותחים ולאחר מכן לסנן את המים.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולהוסיף לתפוחי האדמה המגורדים בקערה ביחד עם הברוקולי המבושל.
  • 4 לטרוף את הביצים ולהוסיף לתערובת יחד עם המלח, הפלפל השחור, השום הכתוש, עלי הכוסברה הקצוצים והקמח. לערבב היטב את התערובת.
  • 5 לשמן תבנית סיליקון בשמן הזית, למזוג את תערובת המאפינס לתוך השקעים, לפזר מעל את השומשום לפי הטעם ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם צורות המאפינס וגם להוסיף מה שאוהבים לפי הטעם.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)112103
חלבונים (גרם)4.22 3.91
פחמימות (גרם)1817
מתוכן סוכרים (גרם)1.84 1.7
שומנים (גרם)2.67 2.47
מתוכם שומן רווי (גרם)0.68 0.63
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)63.24 58.56
נתרן (מ"ג)176.47163.4
סיבים תזונתיים (גרם)1.56 1.45
מים (גרם)81.275.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)35.0132.42
ויטמין B (מ"ג)2.262.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.1
ויטמין B3 (מ"ג)1.060.98
ויטמין B5 (מ"ג)0.710.65
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.7520.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.14
ויטמין C (מ"ג)13.312.31
ויטמין D (מק"ג)0.350.32
ויטמין E (מ"ג)0.310.29
ויטמין K (מק"ג)10.8810.08
סידן (מ"ג)39.7936.84
ברזל (מ"ג)0.660.61
מגנזיום (מ"ג)22.520.83
זרחן (מ"ג)78.1272.33
אבץ (מ"ג)0.490.45
אשלגן (מ"ג)351325
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.630.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.590.55

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 10% 15.9% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?