דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת תרד עם פטריות וגבינות
שילוב נפלא בפשטידה אחת
  • 1 לשטוף את התרד ולחתוך עם היד לחתיכות.
  • 2 בקערה לטרוף את הביצים, להוסיף את המלח, הפלפל השחור, הקמח, אבקת המרק, השום והגבינות, ולערבב את כל החומרים יחד עם התרד.
  • 3 בתבנית מלבנית למרוח כף שמן זית ולשפוך אליה את התערובת.
  • 4 לגרד את הגזר ולשים מעל התערובת בתבנית.
  • 5 לסדר את הפטריות מעל, לפזר כ- 20 גבינה צהובה ולטפטף את כף שמן הזית מעל הפטריות.
  • 6 לאפות כ- 40 דקות בתנור בחום של 180 מעלות. בהגשה לפזר קצת גבינה צהובה מגורדת.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית לאפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 21.1% 39.6% 28.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב