דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגובה הפשטידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מיני פשטידות כרובית וכרישה
פשטידות אישיות טעימות להפליא
  • 1 מפרידים את הכרובית לפרחים, שוטפים היטב ומערבבים עם שמן הזית והמלח. שמים את פרחי הכרובית בתבנית חסינת אש, עוטפים את התבנית בנייר אפייה ומעל נייר כסף ואופים בתנור למשך כ- 20-30 דקות בחום של 200 מעלות. מצננים ומועכים את הכרובית עם מזלג.
  • 2 במחבת טפלון עם מעט ספריי שמן מטגנים את הבצל והכרישה. מצננים ומוסיפים לכרובית המעוכה.
  • 3 מוסיפים את כל שאר מרכיבי הפשטידה ומערבבים הכל לעיסה אחידה.
  • 4 משמנים תבנית שקעים או תבניות אישיות בספריי שמן, ממלאים בבלילה, מרססים מעט ספריי שמן מעל ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 20-30 דקות.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.1% 22.6% 18.4% 44.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב