דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידות אישיות טעימות להפליא

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגובה הפשטידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפרידים את הכרובית לפרחים, שוטפים היטב ומערבבים עם שמן הזית והמלח. שמים את פרחי הכרובית בתבנית חסינת אש, עוטפים את התבנית בנייר אפייה ומעל נייר כסף ואופים בתנור למשך כ- 20-30 דקות בחום של 200 מעלות. מצננים ומועכים את הכרובית עם מזלג.
  • 2 במחבת טפלון עם מעט ספריי שמן מטגנים את הבצל והכרישה. מצננים ומוסיפים לכרובית המעוכה.
  • 3 מוסיפים את כל שאר מרכיבי הפשטידה ומערבבים הכל לעיסה אחידה.
  • 4 משמנים תבנית שקעים או תבניות אישיות בספריי שמן, ממלאים בבלילה, מרססים מעט ספריי שמן מעל ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 20-30 דקות.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של כרמית דהאן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11461
חלבונים (גרם)4.89 2.62
פחמימות (גרם)126
מתוכן סוכרים (גרם)3.72 1.99
שומנים (גרם)6.03 3.23
מתוכם שומן רווי (גרם)1.09 0.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.16 22.61
נתרן (מ"ג)738.54396
סיבים תזונתיים (גרם)3.75 2.01
מים (גרם)159.885.68
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)26.3314.12
ויטמין B (מ"ג)2.161.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.640.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.930.5
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)72.3538.79
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.05
ויטמין C (מ"ג)61.5733.01
ויטמין D (מק"ג)0.230.12
ויטמין E (מ"ג)0.30.16
ויטמין K (מק"ג)23.1812.43
סידן (מ"ג)68.1236.52
ברזל (מ"ג)1.040.56
מגנזיום (מ"ג)22.2211.91
זרחן (מ"ג)128.2868.78
אבץ (מ"ג)0.520.28
אשלגן (מ"ג)253.25135.79
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.610.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.250.13
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.520.28
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.490.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.1% 22.6% 18.4% 44.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.