דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים בחושה קלה
עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה
  • 1 לערבב את כל החומרים לפי הסדר הכתוב.
  • 2 לאחר שהתערובת מוכנה להעביר אותה ל- 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת בקוטר 22 ס"מ.
  • 3 לפזר מעל את האגוזים, הקינמון והסוכר (להחדיר את האגוזים לעוגה עם האצבע).
  • 4 להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות עד לקבלת עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה וטעימה ביותר.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות אינגליש קייק או תבנית 22 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 37.6% 7.1% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב