דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת של עיגולים בינוניים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאדג` שוקולד טבעוני עם תוספות
קינוח טבעוני טעים וממכר
  • 1 למעבד מזון מכניסים את אגוזי הקשיו וחלב השקדים, ומפעילים עד שהמרקם הופך ל"ממרח משחתי" (למשך כ- 5 דקות).
  • 2 לאחר מכן, מוסיפים את שאר המצרכים: סילאן, שמן קוקוס, קוקוס טחון, אבקת קקאו ומלח, ומפעילים שוב ל- 5 דקות נוספות.
  • 3 מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים.
  • 4 מוזגים לתבניות פרלינים או מקפיאים מעט וכשהפאדג` יציב מגלגלים לעיגולים, ולאחר מכן מגלגלים בתוספות כמו אבקת קקאו, שקדים טחונים, קוקוס או אגוזים קצוצים. אפשר גם להעביר לתבנית שטוחה ואז ניתן לחתוך לקוביות כשזה מוכן.
  • 5 מכניסים למקפיא לפחות לשעתיים עד להתייצבות.
  • 6 עכשיו נשאר רק לוודא שיישאר משהו חיוך

הערך התזונתי לא כולל את חלב השקדים ואת הציפויים. במקום הסילאן ניתן להשתמש בסירופ תירס או סטיוויה לפי הטעם. זמן ההכנה כולל את זמן ההתייצבות. אפשר להחליף את החלב שקדים בכל נוזל אחר כמו מים, חלב קוקוס, חלב אורז/סויה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 41.8% 9.2% 44.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב