מצרכים למתכון
17 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (16-18 קציצות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות טעימות שהילדים יטרפו
- 1 לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה.
- 2 לשים בקערה את חזה העוף הטחון עם הבצל המטוגן, גרעיני התירס, הביצים הטרופות, פירורי הלחם, המלח והפלפל השחור, ולערבב היטב.
- 3 להכין מהתערובת קציצות ולטגן בשמן חם משני הצדדים.
- 4 להניח את הקציצות על נייר סופג ולהגיש (מומלץ לצד רוטב צ`ילי מתוק).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לקציצות מעט פטרוזיליה קצוצה ולטגן את הבצל ביחד עם פטריות שמפיניון. ניתן להשתמש ב- 2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות במקום פירורי הלחם.
ניתן להוסיף לקציצות אבקת מרק עוף אך כלל לא מומלץ - הן טעימות ובריאות יותר ללא תוספת אבקת מרק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
29.9% |
47.3% |
20.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב