דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 232 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כמות שמספיקה למשפחה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה ביתית עם גבינות
ארוחת ערב טעימה וביתית
  • 1 לבשל את הפסטה (פסטה פנה מומלצת כיוון שהגבינה כך חודרת פנימה) חצי בישול בהתאם להוראות ההכנה עם מים רותחים ומלח, לסנן את הנוזלים ולהניח בצד.
  • 2 לערבב את כל מצרכי תערובת הגבינות יחד ולהוסיף גם את הפסטה המבושלת.
  • 3 לשמן תבנית אפייה ולהעביר אליה את התערובת. מעל לפזר מעט עוד גבינה צהובה מגורדת, לכסות עם נייר פרגמנט ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות קצת יותר מחצי שעה.
  • 4 להסיר את נייר הפרגמנט ולתת עוד צריבה קלה של כ- 10 דקות על חום גבוה (שיתקבל צבע חום בהיר יפה). מתקבלת פשטידת פסטה מושלמת לארוחת הערב.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית (בגודל של עוגה).

הערך התזונתי לא כולל את תבלין השום-צ`ילי והמלח לבישול הפסטה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18.8% 29.1% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב