דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 232 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כמות שמספיקה למשפחה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה ביתית עם גבינות
ארוחת ערב טעימה וביתית
  • 1 לבשל את הפסטה (פסטה פנה מומלצת כיוון שהגבינה כך חודרת פנימה) חצי בישול בהתאם להוראות ההכנה עם מים רותחים ומלח, לסנן את הנוזלים ולהניח בצד.
  • 2 לערבב את כל המצרכים ביחד (חוץ מספריי השמן והגבינה הצהובה לפיזור מעל) ולהוסיף את הפסטה המבושלת.
  • 3 לשמן תבנית אפייה ולשפוך אליה את התערובת.
  • 4 מעל לפזר מעט עוד גבינה צהובה מגורדת, לכסות עם נייר פרגמנט ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות קצת יותר מחצי שעה.
  • 5 להסיר את נייר הפרגמנט ולתת עוד צריבה קלה של כ- 10 דקות על חום גבוה (שיתקבל צבע חום בהיר יפה).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית (בגודל של עוגה).

הערך התזונתי לא כולל את תבלין השום-צ`ילי והמלח לבישול הפסטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 18.8% 29.1% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב