מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 609 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על הטעם של סביח
- 1 הכנת רוטב הפרסייד (שמן זית, לימון, מלח ושום כתוש): לחמם את שמן הזית במחבת רחבה, להוסיף את מיץ הלימון והשום, ולערבב.
- 2 להוסיף את קוביות החצילים ולהמשיך לטגן מעט.
- 3 להוסיף את פטריות השמפיניון, המלח, הפלפל השחור וגרגירי החומוס השלמים, לערבב ולהמשיך בטיגון עוד כדקה.
- 4 להכין סלט ירקות לסביח: לערבב את כל הירקות הקצוצים והחתוכים ולתבל לפי הטעם.
- 5 להכין טחינה טעימה: לערבב את מצרכי הטחינה היטב עד למרקם הרצוי (להוסיף את המים הקרים בהדרגה).
- 6 להניח את הסלט על צלחת הגשה נאה, מעל הסלט להניח את החומוס עם החצילים והפטריות, ולשפוך מעל הכל את הטחינה. לסיום, לגרר מעל הכל את הביצים הקשות (כי אין סביח בלי ביצה קשה).
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם את הרתחת הביצים הקשות. המתכון הוא פרי המצאתו של הבן שלי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.5% |
32.6% |
21.1% |
37.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב