דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים בחושה גבוהה
עוגת תפוחים מרשימה במיוחד
  • 1 מקציפים במהירות את הביצים השלמות והסוכר לקצץ בהיר ותפוח.
  • 2 מוסיפים את השמן בזרם דק, מקציפים עוד דקה ואז מוסיפים את מיץ התפוחים (או המים) גם כן בזרם דק.
  • 3 שמים בקערה את כל היבשים (הקמח, אבקת האפייה והקינמון), ומוסיפים בהדרגה ובעדינות לעיסת הביצים עד שמתקבל מרקם אחיד (לא לערבב יותר מדי כדי שהעוגה לא תיפול).
  • 4 משמנים במרגרינה או חמאה תבנית עם חור באמצע (בבקה), ואז מפזרים מעט קמח (זה מונע הידבקות מוחלטת).
  • 5 את התפוחים מנקים, קולפים ופורסים לפרוסות דקות ושוות. משרים אותם במעט קינמון, מיץ לימון וסוכר חום (להשאיר סוכר חום לפיזור מעל) למשך כרבע שעה.
  • 6 על התבנית המשומנת מפזרים מעט סוכר חום בתחתית, מסדרים את פלחי התפוחים בצורת מניפה ומפזרים שוב מעליהם מעט סוכר חום (יוצר באפייה התקרמלות של התפוחים). לסיום מוזגים על התפוחים בעדינות את עיסת העוגה.
  • 7 אופים את עוגת התפוחים בחום של 170 מעלות למשך כשעה מבלי לפתוח את דלת התנור.
  • 8 הרי לכם עוגת תפוחים בחושה גבוהה מושלמת - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית עם חור באמצע (בבקה).

הערך התזונתי לא כולל את המרגרינה/החמאה לשימון התבנית ואת אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 25.4% 9.3% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב