מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 332 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
אושפלאו בסגנון פרסי טעים
- 1 בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה קלה.
- 2 מוסיפים את הגזרים וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל כ- 3 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים את קוביות העוף (חזה או פילה) וממשיכים בטיגון עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את הצימוקים, מערבבים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב. מוסיפים את המים הרותחים לסיר.
- 4 מוסיפים את האורז, מערבבים, מנמיכים את הלהבה להכי נמוכה, מכסים את הסיר במכסה עטוף במגבת וממשיכים בבישול כ- 25 דקות נוספות.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.1% |
11.3% |
37.3% |
48.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב