דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רוטב בולונז פשוט לילדים
את המתכון לברוקולי המוקפץ תוכלו למצוא משמאל לאופן ההכנה
  • 1 במחבת סוטאז` גדולה לאדות את השום הכתוש לכ- 20 שניות (לא יותר, השום נשרף מהר מאוד).
  • 2 להוסיף את בשר הבקר הטחון ולפורר אותו תוך כדי טיגון בעזרת כף עץ ומזלג.
  • 3 לקצוץ את העגבניה, להוסיף לבשר ולהמשיך לערבב עד שהיא מתרככת מעט.
  • 4 להוסיף את רסק העגבניות ובהדרגה להוסיף את המים עד שממיסים את הרסק.
  • 5 להניח לרוטב הבולונז לבעבע ולהתבשל, להנמיך את הלהבה, להוסיף את הבזיליקום והתבלינים, ולכסות את המחבת.
  • 6 לאחר כחצי שעה הנוזלים אמורים להצטמצם והרוטב מקבל מרקם ריבתי. ניתן להמשיך בבישול לצמצום נוסף של הנוזלים.
  • 7 הרי לכם רוטב בולונז פשוט, טעים וביתי שילדים ותינוקות אוהבים במיוחד. מומלץ להגשה עם פסטה בצורת צדפות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת סוטאז` גדולה.

הערך התזונתי לא כולל את הפסטה והברוקולי בתמונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 26.9% 49.6% 21.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב