דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה הודו במרינדת חרדל ודבש
פסטרמה טעימה תוצרת בית
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי המרינדה.
  • 2 לשטוף מתחת לברז מים את נתח הפסטרמה ולסנן מנוזלים. אם יש אפשרות לבקש מהקצב שיקשור עם רשת את הנתח אז עדיף. אם אין אז צריך לקשור בבית בחוט שמיועד לאפייה.
  • 3 להכניס את נתח הפסטרמה לקערה ולעסות אותה היטב מכל הכיוונים עם כל מצרכי המרינדה המעורבבים. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות ל- 24 שעות לספיגת טעמים.
  • 4 להניח על תבנית של תנור נייר אפייה, מעליו נייר כסף ועליו את נתח הפסטרמה. לסגור את נייר הכסף ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך שעה לפחות (פלוס-מינוס).
  • 5 לאחר מכן לפתוח את נייר הכסף ולתת צריבה כ- 15-20 דקות (שיזוף יפה, שלא יישרף).
  • 6 לחכות שנתח הפסטרמה יתקרר ואז לפרוס לחלקים דקים או עבים לפי בחירה. הרי לכם פסטרמה הודו ביתית עם מרינדת חרדל ודבש.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לצפות את הנתח בתבלינים שאוהבים: פעם בסגנון חריף, פעם מתוק, פעם משולב - אין סוף לאפשרויות.

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הצ`ילי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 30.4% 58.8% 9.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב