דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (או 5 מנות כש- 200 גרם למנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג סלמון בתנור
מעדן סלמון בתנור
  • 1 לפרוס את הדג למנות, לפזר עליו מיץ לימון ומלח גס, ולהניח בצד כ- 20 דקות. יצא לי לקנות פרוסות סלמון גדולות וחתכתי לחצאים - ניתן להכין גם עם פילה סלמון כמובן.
  • 2 לערבב את מצרכי הרוטב ולשפוך על הסלמון בתבנית. לקשט גם בגרגירי הפלפל הצבעוניים.
  • 3 לכסות בנייר נצמד ולהניח במקרר לספיגת טעמים.
  • 4 לאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות (לבדוק כל הזמן שהסלמון לא מתייבש בתנור ולהגיע לרמת הצלייה הרצויה).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 40% 58.6% 1.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב