דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שמרים הונגרית
אורנגלושקה הונגרית של פעם
  • 1 בקערת המערבל עם וו הלישה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר, ומערבלים כדקה. מוסיפים את המצרכים הרטובים בהדרגה (הביצים, החמאה והחלב) ואת גרידת הלימון, וממשיכים בערבול למשך כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל כדקה נוספת. מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי תערובת האגוזים בקערה. מכינים קערה נוספת עם השמן.
  • 3 מרפדים תבנית עגולה מס` 24 או 26 בנייר אפייה ומשמנים קלות. מקמחים מעט משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 1 עד 1 וחצי ס"מ. קורצים עיגולים מהבצק בעזרת כוס. טובלים כל עיגול בשמן ומיד לאחר מכן בתערובת האגוזים.
  • 4 מסדרים שכבה אחת של עיגולים במרווחים קטנים בתבנית, ומעל עוד שכבה ועוד שכבה (סה"כ 3 שכבות). מתפיחים כשעה נוספת.
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: תולשים כל פעם עיגול ומתענגים!

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 24 או 26.

לגרסת פרווה: 1/3 כוס שמן במקום חמאה ומים במקום חלב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 28.3% 9.8% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב