דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים חורפית עם נגיעות בריאות
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 מקציפים ביצים שלמות + סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה כ- 5 דקות.
  • 3 מנפים יחד את כל החומרים היבשים.
  • 4 מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת הביצים + מוסיפים בהדרגה תוך כדי בחישה את השמן + מיץ התפוזים + גרידת הלימון הטרי.
  • 5 אופים במרכז התנור כ- 50 דקות ובודקים במבחן הקיסם – אמור לצאת יבש + פירורים לחים.
  • 6 ניתן לשמור את העוגה מכוסה עד כחמישה ימים בטמפ` החדר.
  • 7 לקישוט אבקת סוכר מעורבב עם כפית קינמון.

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 12.3% 9.1% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב