דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 314 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג קרפיון במלח
דג קרפיון בתנור עם מלח גס
  • 1 לערבב את כל התבלינים עם השמן (חוץ מהמלח הגס).
  • 2 למרוח על הקרפיון ולהשאיר בצד כחצי שעה לספיגת הטעמים. משקל הקרפיון במצרכים (כ- 600 גרם) הינו משקל החלקים האכילים של הדג. משקל הדג המקורי כולל ראש ועצמות הינו כ- 1 ק"ג.
  • 3 להעביר את הקרפיון על נייר אפייה בתוך תבנית, לפזר את המלח הגס מסביב לדג ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהדג משחים.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 30.8% 68.7% 0.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב