דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 179 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש ברוקולי, פטריות וגבינות
ארוחת ערב טעימה במיוחד
  • 1 לעבד במיקסר את מצרכי בסיס הקיש עד ליצירת כדור (לא הרבה זמן). על מנת שמרקם הבצק יהיה פריך יש לעטוף בשקית ולכניס למקרר כ- 10 דקות.
  • 2 המלית: לבשל את פרחי הברוקולי במים רותחים למשך כ- 10 דקות, לסנן ולשטוף במי קרח. את הפטריות הטריות והכרישה לפרוס. לערבב ביחד עם הגבינות המפוררות.
  • 3 לרדד את הבצק על נייר אפייה ומעליו עוד נייר ולהניח על תבנית הפאי (לי יצא פאי גדול ועוד פאי קטן). עם מזלג לחורר קצת מסביב וקצת באמצע.
  • 4 להניח את פרחי הברוקולי, הפטריות, הכרישה והגבינות על בצק הקיש.
  • 5 לערבב בקערה את הביצים, התבלינים, השמנת ופירורי הלחם, וליצוק על הפאי (ניתן להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם).
  • 6 לפזר מעט שומשום לבן ושומשום מלא, לרסס מעט בשמן ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו כ- 35 דקות (תלוי בתנור) עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר במקום השמנת או סויה לשים רק שמנת לבישול אפשר גבינה בולגרית מה שאוהבים רק מומלץ גבינות שלא מפרישות נוזלים כמו צפתית

ציוד נדרש: תבנית 24 עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 26.6% 21.9% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב