דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיש ברוקולי, פטריות וגבינות
קיש ברוקולי, פטריות וגבינות
ארוחת ערב טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 179 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לעבד במיקסר את מצרכי בסיס הקיש עד ליצירת כדור (לא הרבה זמן). על מנת שמרקם הבצק יהיה פריך יש לעטוף בשקית ולכניס למקרר כ- 10 דקות.
  • 2 המלית: לבשל את פרחי הברוקולי במים רותחים למשך כ- 10 דקות, לסנן ולשטוף במי קרח. את הפטריות הטריות והכרישה לפרוס. לערבב ביחד עם הגבינות המפוררות.
  • 3 לרדד את הבצק על נייר אפייה ומעליו עוד נייר ולהניח על תבנית הפאי (לי יצא פאי גדול ועוד פאי קטן). עם מזלג לחורר קצת מסביב וקצת באמצע.
  • 4 להניח את פרחי הברוקולי, הפטריות, הכרישה והגבינות על בצק הקיש.
  • 5 לערבב בקערה את הביצים, התבלינים, השמנת ופירורי הלחם, וליצוק על הפאי (ניתן להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם).
  • 6 לפזר מעט שומשום לבן ושומשום מלא, לרסס מעט בשמן ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות טורבו כ- 35 דקות (תלוי בתנור) עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר במקום השמנת או סויה לשים רק שמנת לבישול אפשר גבינה בולגרית מה שאוהבים רק מומלץ גבינות שלא מפרישות נוזלים כמו צפתית

ציוד נדרש: תבנית 24 עגולה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת קאדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290162
חלבונים (גרם)12.5 7
פחמימות (גרם)2715
מתוכן סוכרים (גרם)1.69 0.95
שומנים (גרם)15.16 8.49
מתוכם שומן רווי (גרם)7.48 4.19
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)95.94 53.75
נתרן (מ"ג)627.01351.26
סיבים תזונתיים (גרם)2.38 1.34
מים (גרם)71.3839.99
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)71.6640.14
ויטמין B (מ"ג)1.941.09
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.740.42
ויטמין B5 (מ"ג)0.750.42
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)65.8436.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.08
ויטמין C (מ"ג)30.6117.15
ויטמין D (מק"ג)0.40.22
ויטמין E (מ"ג)0.940.53
ויטמין K (מק"ג)68.4738.36
סידן (מ"ג)148.483.14
ברזל (מ"ג)1.090.61
מגנזיום (מ"ג)17.49.75
זרחן (מ"ג)78.3143.87
אבץ (מ"ג)0.550.31
אשלגן (מ"ג)214.2120
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.520.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.390.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.710.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.660.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 26.6% 21.9% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.