דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 485 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עם פול
קציצות בקר עם פולים שילדים אוהבים
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה, יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומניחים בצד.
  • 2 הכנת רוטב הפולים: בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל. מוסיפים את הפולים וממשיכים בטיגון כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים כ- 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3 מניחים את הקציצות בזהירות בסיר אחת ליד השנייה, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול כ- 40 דקות נוספות. תוך כדי בישול מערבבים את הסיר מדי פעם בתנועות סיבוביות, ומדי פעם יש "להשקות" את הקציצות ברוטב.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: לצד אורז לבן. ניתן להכין גם עם קציצות עוף.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 17.6% 38% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב