דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות טונה מטוגנות בריאות
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הבצל, לאדות, להניח במסננת ולקרר.
  • 2 לערבב בקערה את כל מצרכי תערובת הקציצות ולתת לעיסה לנוח כרבע שעה.
  • 3 ליצור מהתערובת קציצות בגודל הרצוי, לטבול בפירורי הלחם ולטגן משני הצדדים. מתקבלות קציצות טונה מטוגנות וטעימות!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר גם להכין רוטב. אני אהבתי מאוד בצורה הזו. להגיש עם פירה או אורז לבן.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לעשות שימוש בשמן לטיגון לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 30.5% 47% 20.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב