דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 257 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך (5 קציצות למנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים ביתיות מטוגנות
קציצות דגים שכולם אוהבים
  • 1 לקצץ את הדג דק בסכין (לא לטחון).
  • 2 לקצוץ את הכוסברה, הבצל והשום, לערבב ביחד עם הדג הקצוץ, להוסיף את הביצה והתבלינים, לערבב היטב ולהניח בצד.
  • 3 בינתיים לחמם את השמן העמוק.
  • 4 לחלק את תערובת הדג ל- 25 כדורים, לעצב לקציצות (או להשאיר בצורת כדורים) ולטגן בשמן החם עד שמוכן.
  • 5 להניח על כלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות הדגים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (בערך כוס שמן לטיגון).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 33.7% 45.3% 18.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב