דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 509 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם פולים ושמיר
תבשיל עוף ופול לצהריים
  • 1 מרתיחים את חלקי העוף במים, שוטפים היטב ומסננים.
  • 2 בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה, מוסיפים את הפולים, השום והשמיר, וממשיכים בטיגון קל.
  • 3 מוסיפים 3-4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 5 מניחים את חלקי העוף בסיר וממשיכים בבישול כ- 40 דקות נוספות.
  • 6 מדי פעם "משקים" את העוף ברוטב ומערבבים בתנועות סיבוביות.
  • 7 המלצה: מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שהעוף משחים קלות.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 17.4% 65% 15.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב