דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה

  • ביצה - 6 Large
  • תפוח אדמה - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (338 גרם)
  • מלפפונים חמוצים - 7 יחידות - סה"כ (245 גרם)
  • אפונה - 2 כוסות - סה"כ (256 גרם)
    ניתן מקופסת שימורים
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    ניתן מקופסת שימורים
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • מיונז - 5 כפות - סה"כ (75 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט תפו"א
  • 1 מבשלים את התפו"א והביצים.
  • 2 אחרי בישול קולפים את התפו"א והביצים וחותכים לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ, ומעבירים לקערה.
  • 3 מסננים את האפונה והגזר ומוסיפים לקערה.
  • 4 חותכים את המלפפונים באותו גודל ומעבירים לקערה.
  • 5 מתבלים בכפית המלח ופלפל לפי טעם, אוטמים ושומרים במקרר.
  • 6 את המיונז מוסיפים לפני הגשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 28.8% 23.9% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב