מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מבשלים את התפו"א והביצים.
- 2 אחרי בישול קולפים את התפו"א והביצים וחותכים לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ, ומעבירים לקערה.
- 3 מסננים את האפונה והגזר ומוסיפים לקערה.
- 4 חותכים את המלפפונים באותו גודל ומעבירים לקערה.
- 5 מתבלים בכפית המלח ופלפל לפי טעם, אוטמים ושומרים במקרר.
- 6 את המיונז מוסיפים לפני הגשה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
28.8% |
23.9% |
38.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב