דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את התפו"א והביצים.
  • 2 אחרי בישול קולפים את התפו"א והביצים וחותכים לקוביות בגודל 1-1.5 ס"מ, ומעבירים לקערה.
  • 3 מסננים את האפונה והגזר ומוסיפים לקערה.
  • 4 חותכים את המלפפונים באותו גודל ומעבירים לקערה.
  • 5 מתבלים בכפית המלח ופלפל לפי טעם, אוטמים ושומרים במקרר.
  • 6 את המיונז מוסיפים לפני הגשה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של עמליה פפו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)321103
חלבונים (גרם)15.22 4.87
פחמימות (גרם)258
מתוכן סוכרים (גרם)6.51 2.08
שומנים (גרם)18.35 5.87
מתוכם שומן רווי (גרם)4.13 1.32
כולסטרול (מ"ג)353.27 112.94
נתרן (מ"ג)1,508482.02
סיבים תזונתיים (גרם)5.59 1.79
מים (גרם)198.4163.43
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)521.17166.61
ויטמין B (מ"ג)5.131.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.270.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.510.16
ויטמין B3 (מ"ג)2.310.74
ויטמין B5 (מ"ג)1.540.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)92.6429.62
ויטמין B12 (מק"ג)1.050.34
ויטמין C (מ"ג)36.5811.69
ויטמין D (מק"ג)0.710.23
ויטמין E (מ"ג)1.170.37
ויטמין K (מק"ג)20.486.55
סידן (מ"ג)78.7525.18
ברזל (מ"ג)2.820.9
מגנזיום (מ"ג)46.8614.98
זרחן (מ"ג)269.6586.21
אבץ (מ"ג)1.840.59
אשלגן (מ"ג)660.55211.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.290.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.090.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.141
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.860.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 28.8% 23.9% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.