דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נגסי דג מטוגנים
אצבעות שניצל דג
  • 1 לפזר 1/2 כפית מלח ומיץ לימון על נתחי הדג ולהניח בצד כ- 20 דקות.
  • 2 לחתוך את פילה הדג לרצועות בעובי אצבע.
  • 3 לטרוף את הביצים להוסיף להם את התבלינים.
  • 4 לטבול את רצועות הדג בביצה ובפירורי לחם, לטגן בשמן חם, לסדר את הרצועות על כלי הגשה ולקשט בפרוסות לימון וכוסברה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 29.5% 54.1% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב