דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 305 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נגסי דג מטוגנים
אצבעות שניצל דג
  • 1 לפזר את המלח ומיץ הלימון על נתחי הדג ולהניח להשריה בצד כ- 20 דקות.
  • 2 לחתוך את פילה הדג לרצועות בעובי אצבע.
  • 3 לטרוף את הביצים, להוסיף את התבלינים ולטרוף עוד מעט.
  • 4 לטבול את רצועות הדג בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם עם השומשום, לטגן בשמן חם, לסדר את הרצועות על כלי הגשה ולקשט בפרוסות הלימון והכוסברה הקצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. ייתכן שימוש רב יותר בשמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 29.5% 54.1% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב