דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (מספר לביבות תפוחי אדמה מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה אפויות
לביבות תפוחי אדמה אפויות וטעימות
  • 1 לפזר את המלח על תפוחי האדמה המגורדים דק, לערבב היטב ולהניח בצד למשך כ- 20 דקות כדי לשחרר את הנוזלים.
  • 2 לסחוט חזק את תפוחי האדמה ולהוסיף את שאר המצרכים.
  • 3 לתבל עוד במידת הצורך ולערבב היטב את העיסה.
  • 4 להכין מהתערובת לביבות בידיים משומנות.
  • 5 להניח את הלביבות על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהלביבות משחימות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 8.6% 14.3% 70%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב