מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 482 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של טעמים
- 1 לפזר את המלח ומיץ הלימון על הדגים ולהניח בצד.
- 2 לטגן בשמן חם את פרוסות החצילים ולהניח על נייר סופג. לטגן את רצועות הבצל ולהניח גם על נייר סופג.
- 3 לפזר את הקמח על הדגים, לטגן גם כן בשמן החם ולהניח על נייר סופג.
- 4 לטגן קלות גם את העגבניות (להשתדל להשאיר אותם שלמות).
- 5 לסדר בתבנית פיירקס שכבות של חצילים מטוגנים, מעל בצל מטוגן, מעל דגים והכי למעלה את העגבניות, ושוב לסדר שכבה שנייה באותו סדר.
- 6 לערבב את מצרכי הרוטב ולשפוך מעל שכבות הסלונה.
- 7 לאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כרבע שעה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.5% |
25.4% |
50.7% |
20.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב