דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השניצלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל תירס ביתי
אפשר להכין גם כדורי תירס
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך, מסננים ומועכים לפירה.
  • 2 מוסיפים את התירס (מושרים במים רותחים פעמיים ומסוננים, אבל אפשר גם תירס מקופסת שימורים), התבלינים, הביצים, הקמח הלבן, קמח התירס, אבקת האפייה, השמן והבצל, ומערבבים. מקררים עד להתייצבות העיסה.
  • 3 לוקחים כף מלאה מהתערובת ומניחים על צלחת עם פירורי לחם מוזהבים. אפשר להניח מספר כפות בבת אחת אחד ליד השניה ואז ליצור שניצלים ולצפותם עם הפירורים.
  • 4 על נייר אפייה מרססים שמן בנדיבות ומניחים את השניצלים. מעצבים את השניצלים ומרססים מעל שוב שמן בנדיבות מכל הכיוונים.
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו עד להזהבה (כ- 20-25 דקות) ואז להפוך לצד השני (לעוד כ- 8 דקות). זמני החימום תלויים כמובן בתנור שברשותכם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לתערובת גבינת חמד או פטרוזיליה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. שווה ביותר! מי שינסה לא יקנה אף פעם יותר שניצל תירס מוכן. לכדורי תירס יפהפיים מומלץ להשתמש בתבנית סיליקון כמו בתמונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 5.5% 11.2% 79.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב