מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן לאוהבי הפטריות
- 1 לערבב את כל הגבינות בקערה, להניח בצד.
- 2 לנקות היטב את כל הפטריות עם נייר סופג, לא לשטוף.
- 3 להוריד את הרגליים של הפטריות הגדולות שמיועדות למילוי ולהניח בתבנית מתאימה.
- 4 לקצוץ את הפטריות הקטנות ואת הרגליים של הפטריות הגדולות (רק אם הרגליים טריות וטובות לאכילה, אם לא - לזרוק).
- 5 לחמם חמאה במחבת, להוסיף את הפטריות הקצוצות, לטגן מעט, לשפוך מעל 1 שמנת, לערבב, להוסיף את הפלפל השחור ולהרתיח ביחד 5-7 דקות לערך. לכבות ולקרר.
- 6 כשהתערובת התקררה לשפוך מעל הגבינות ולערבב.
- 7 למלא את הפטריות שבתבנית בתערובת, להניח בתבנית אפיה.
- 8 לפזר מעל גבינה מגורדת - אני פיזרתי קצ`קבל.
- 9 לפזר מעל את השמנת השנייה.
- 10 להכניס לתנור אפיה לחום 170 מעלות בערך לשעה.
- 11 עדיף להגיש מיד, אבל גם קר זה טעים מאוד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
46.7% |
34.7% |
16.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב