דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה

  • מצות - 10 יחידות - סה"כ (300 גרם)
    רטובות ועטופות במגבת
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון הירקות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • קישוא - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
    מגורדים
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • פלפל צהוב - יחידה בינונית (122 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות דק
  • גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    מגורדים
  • נבטים סיניים - כוס (45 גרם)
  • פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
    קצוצה
  • ביצה - 3 Large
    טרופות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    לטיגון האגרולים

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אגרול כשר לפסח במילוי ירקות
אגרול מצה במילוי ירקות
  • 1 במעט שמן לטגן את כל הירקות והפטרוזיליה, לתבל לפי הטעם ולקרר.
  • 2 לחצות את המצות לשניים ולהניח על כל מצה כף גדושה מהירקות.
  • 3 לגלגל בזהירות, לטבול בביצה טרופה ולטגן (כך לטגן את כל המצות).
  • 4 להניח את האגרולים המטוגנים על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא בפירה מתובל או בשר טחון מתובל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 26.7% 12% 56.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב