דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 467 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חציל ממולא בשר ברוטב עגבניות
חציל ממולא בשר פשוט מושלם
  • 1 הכנת ציר העגבניות: בסיר רחב לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את הירקות, לאדות מעט ולהוסיף את רסק העגבניות והתבלינים.
  • 2 להוסיף כוס מים ולהעביר לאש נמוכה מכוסה.
  • 3 הכנת החצילים הממולאים: לטחון את הבצל במעבד עם הלחם והפטרוזיליה. להוסיף את התערובת הטחונה לבשר, להוסיף את הגזר המגורד, הביצה והתבלינים, ולערבב לתערובת חלקה.
  • 4 לחתוך את החציל לפרוסות (להשאיר את הקליפה ולחתוך כמעט עד הקצה כך שהחציל יישאר שלם ופרוס), למלא בתערובת הבשר ולהניח ברוטב העגבניות.
  • 5 לבשל במשך כ- 40-50 דקות. אם נשארה לכם תערובת בשר אפשר להוסיף ככדורי בשר לרוטב.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לפסח אפשר להמיר את הלחם ופירורי הלחם ב- 4 כפות קמח מצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 12.4% 32.9% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב